Engineer, Werkvoorbereider, Uitvoerder of Projectleider?

Functieomschrijving

Ben jij Engineer, Werkvoorbereider, Uitvoerder of Projectleider en heb je interesse in werken bij Spitters? 
Ook als jouw ideale functie nu niet open staat maken wij graag een keertje tijd voor een vrijblijvende kennismaking! 


Wie is Spitters:

Telecomnetwerken zijn onmisbaar en internet is een belangrijk fundament waarmee we dagelijks leven en werken. Wij bouwen deze netwerken. Vanaf de eerste kabel in de grond tot de aansluiting bij de klant thuis. Spitters gaat hard. 

We groeien snel en pakken steeds meer projecten op. Zo is Spitters in enkele jaren uitgegroeid tot een grote speler in glasvezel en coax. We werken voor gerenommeerde aanbieders als KPN, VodafoneZiggo, Delta Fiber Nederland, GlasDraad en E-Fiber.

Infrastructuur voor telecom leveren wij turn key van engineering en aanleg, tot onderhoud en beheer. De techniek waarin we werken is uniform, ons team is echter uniek. Met een hecht team van jonge professionals en ervaren rotten geven we flink gas.
Wij zeggen nooit nee, als ja ook maar enigszins mogelijk is. Die uitdaging gaan we graag aan.

Met klanten, maar ook met medewerkers. Wie een goed idee heeft, wie wil doorgroeien, krijgt alle vrijheid. Dat hoort bij pionieren. En zo zijn we groot geworden. We houden van korte lijnen en snel schakelen. Medewerkers krijgen ruimte om te leren, te groeien en op z’n tijd lol te maken. Dat maakt het plezierig werken.

Functievereisten

Wil jij graag je interesse in onze organisatie kenbaar maken?
Reageer dan op deze 'open sollicitatie vacature'.